Spinal Release Terapi

Spinal Release I-III

På kurserne Spinal Release, vil du, med tyngdekraften og balance som baggrundsviden, lærer om hvordan vi med små lette Release-teknikker, kan løsne hud, bindevæv og muskler (som i de fleste tilfælde er viljestyret)og derved komme i kontakt med knoglerne og flytte dem hen på den oprindelig plads.

Vi er når vi bliver født, DNA-kodet til at reparere og heale vores egen krop, men længere tids belastning, både fysisk og psykisk, kan trække kroppen i retninger og positurer, som er direkte skadeligt og smertefuldt for helbredet.

Spinal Release 1, er kurset hvor der er fukus på underekstremiteter og bækken. Som udgangspunkt er det benene og fødderne der holder vores krop og hvis vi træder forkert på fødderne eller har en spænding i baller eller lår, kan vi få smerter i både lænd, ryg, nakke og ikke mindst knæ og hofter.

Du vil på kurserne lære teknikker som kan frigøre skelettet, til at finde sin oprindelig form.

På alle Spinal Release kurserne, vil du opleve en lettelse og aflastning i alle kropsdele og du vil efterfølgende som Spinal release Terapeut, kunne hjælpe klienter af med svære smerter og tilstande.

Du vil lære om hvordan du skiller kompensationssmerter fra akutsmerter og hvordan balancepunkter kan skubbes ved hjælp af de blide Release-teknikker.

Du vil afprøve og lære en masse om triggerpoint og bindevævsmassage og lære teknikker til opbygningen af af aflastet krop.

Spinal Release kurserne er meget intensive, men du vil få materiale og hjælp til dine fremtidige behandlinger.

Som Spinal Release Terapeut, bliver du en del af et team, hvor vi har den holistiske tankegang som prioritet og betragter kroppen som foranderlig og som et åndeligt og psykisk pårvirkeligt mesterværk. Du bliver en spirituel og stærk holistisk diagnostiker.

Obs: Spinal Release I, giver 21 RAB point i ZCT og ZDF(zoneterapeuter)


Vi ses i Center For Kropsbevidsthed.

Skriv en ny kommentar: (Klik her)

123hjemmeside.dk
Tegn tilbage: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

12.04 | 14:25

Hej Ole - Denne side bliver ikke opdateret og du skal melde dig til på www.centerforkropsbevidsthed.dk :)

Vi ses!

...
12.04 | 12:43

Hej Rikke
Jeg vil gerne tilmelde mig spinal release 2 i August +
Organ release 2 i oktober
Glæder mig til vi ses igen.
God sommer
Kh Ole

...
05.11 | 18:36

Kære Søs
Jeg er nok den der ligger tættest på Kbh. nemlig Albertslund. Bus 149 og 550 kører til døren. Ring evt. 61276541

...
05.11 | 18:33

Kan du anbefale en behandler i Kbh ,

...
Du kan lide denne side