Stress Release

Bliv Stress Release Terapeut på en weekend

 

 

I dag er stress et hovedtema i mange menneskers liv. Vi skal gøre vores bedste (og hvad er det?) både på arbejdspladsen og i hjemmet. Mand som kvinde, skal vi leve op til leveregler, forventninger og normer, som vi tror andre har sat for os. Den indre situation bliver en hjerne, som sætter gang i opgaver, som kroppen og hjertet umuligt kan følge med i.

Lever du for længe i et liv, hvor du tænker hurtigere end du handler og du bekymrer dig mere om den ydre verden end den indre eller, at du siger ja til mere end du kan overkomme, er symptomet(blandt flere) stress.

Som Stress Release Terapeut, kan du give din klients krop en genopdagelse af, hvordan det er at være afslappet og rolig. Mange vælger samtale og coaching som udvej, men kroppen bærer i de fleste tilfælde rundt på arrene fra den stressede tids oplevelser. Med Stress Release, bliver informationen om afslapning sendt fra kroppen og op til hjernen – altså den modsatte vej af samtalen. Din sensoriske og motoriske hjernedele bliver kontaktet fra en afslappet krop og det gør din hjerne istand til at udsende nye signaler og hormoner og hjælper kroppen med at hele og regenerere.

På kurset som varer to dage – 14 lektioner. Lærer du om mekanismerne i en stresset krop. Du lærer, at aflaste spændinger omkring frontalknoglen, hjernehinderne, falx cerebri, nakke, skuldre og nyre. Samtidig får du redskaber til at påvirke de stress-relaterede organer med teknikker fra den kinesiske medicin altså meridianbaner og triggerpunkter.

 

Stress Release kurset er et grundkursus og er adgangsgivende til samtlige kurser i Center For Kropsbevidsthed, men du kan sagtens behandle som Stress Release Terapeut allerede efter dette kursus. Teknikkerne er lette at lære og simple at udføre og da de er blide og rolige, kan du ikke gøre skade på dine klienter.

Stress Release kan kombineres med andre behandlinger, dog skal der tages hensyn til, at personer, som er stressede, ofte er meget spændt i muskulaturen(mælkesyreoverskud) og derfor skal behandlingen være blid og rar!

Kom og vær med! Nyd selv at blive afstresset og at give denne suppereffektive behandlingsform!

Se datoer og priser i kursusoversigten!

Vi ses!

OBS!: Stress Release giver 14 RAB-point hos ZCT og FDZ(Zoneterapi)

 

 

Selve undervisningen

Kurset er opbygget på terori og praktisk "hands on" :)

Vi får lækker og nærende frokost!!

Salatbuffet!

Se invitationen hér!

Skriv en ny kommentar: (Klik her)

123hjemmeside.dk
Tegn tilbage: 160
OK Sender...

Lonni Andersen | Svar 22.11.2010 10:58

kan stærkt anbefale dette kursus!! man går afstresset og beriget derfra, istandtil at yde en effektiv behandlingsform til at afhjælpe stress..

Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

12.04 | 14:25

Hej Ole - Denne side bliver ikke opdateret og du skal melde dig til på www.centerforkropsbevidsthed.dk :)

Vi ses!

...
12.04 | 12:43

Hej Rikke
Jeg vil gerne tilmelde mig spinal release 2 i August +
Organ release 2 i oktober
Glæder mig til vi ses igen.
God sommer
Kh Ole

...
05.11 | 18:36

Kære Søs
Jeg er nok den der ligger tættest på Kbh. nemlig Albertslund. Bus 149 og 550 kører til døren. Ring evt. 61276541

...
05.11 | 18:33

Kan du anbefale en behandler i Kbh ,

...
Du kan lide denne side