Kursusoversigt 2014

Sådan bliver du Spinal Release Terapeut

Stress Release: Førstehjælp til dine nærmeste

 

 

Dette kursus er obligatorisk for alle deltagere på alle Release kurser. Du lærer her, hvordan du med meget blide teknikker, løsner op for spændte hinder og membraner og hvordan du ved overførsel af din egen intention, kan forvandle en stresset og presset krop til en sundere og mere frigjort krop. Teknikkerne er meget nemme at lære og er du i forvejen behandler vil de komplementere dine behandlingsformer helt fortrinligt. Kurset er til alle der har lyst til at lære, at behandle og være behandler.

  Pris 2000,- inkl. Frokost og snacks til pauserneSpinal Release I, II og III

 

Kurserne handler om at frigøre hele rygsøjlen og centralnervesystemet via spinalnerver, muskler og sener. Gennem vores liv tilfører vi kroppen spændinger og slag, som kan frarøve kroppen dens naturlige balance og evne til at regenerere. Vi giver, ved at aflaste kroppen, en god mulighed for, at optimere og gendanne den oprindelige form.   

 

Spinal Release I: Alt. Diagnose, holdning og kompensation

Dette kursus tager udgangspunkt i kroppen og dens historie. Du lærer at stille din egen alternative diagnose på baggrund af holdning, positur og jordens tyngdekraft. Vi vil gennemgå de forskellige symptomer på ”forkert” holdning og praktisk løsne muskulaturen omkring rygsøjlen, kraniet og går især i dybden med teknikker og triggerpoints omkring bækken, hofte, knæ og fødder. Det er et krav at du har deltaget på Stress Release.Pris 3000,- inkl. Frokost og snacks til pauserne

 

 

Spinal Release II: Balance, opbygning, bivirkninger og smertelindring

Du vil på dette kursus lære hvordan man med meget simple teknikker kan optimere kropsholdningen og hvordan du i dit behandlingsforløb kan lindrer smerter undervejs. Vi skal gennemgå muskler i arme og skuldre samt den dybe muskulatur omkring hele rygsøjlen. Vi gennemgår nervernes funktion forhold til øvre og nedre ekstremiteter og sætter fokus på ansigtsmuskulatur og hinder omkring kraniet. Vi sætter samtidig færdighederne sammen med teknikkerne fra Spinal Release I. Det er derfor et krav, at du har deltaget på Spinal Release I Pris 3000,- inkl. Frokost og snacks til pauserne

 

Spinal Release III: Piskesmæld, prolapser og hovedpiner

På dette kursus vil du lære specifikke teknikker til at afhjælpe og lindre smerter fra piskesmæld og prolapser. Samtidig lærer du vigtigheden af at aflaste antagonister og tilstødende muskler og sener omkring smerteområdet. Du vil blive bedre til at redegøre for hovedpiners oprindelse og lære de afslappende og aflastende øvelser til nakke, hals og kranie. Vi løsner kranienerver og kæbemuskler.Pris 3000,- inkl. Frokost og snacks til pauserne
Organ Release I og II

 

Kurset er delt i to, da det i processen og under behandlingen, er vigtigt at der bliver sat rigeligt tid af til at opbygge tillid. Behandlingen skal fra start være behagelig og uden smerter, da vi ofte gemmer vores mentale proble-matikker i maven. Selve behandlingsforløbet vil også i praksis ofte foregå sådan.

 

Organ Release I – Næring og ernæring:

På dette kursus lærer du, at løsne de omkringliggende spændinger ved de mest vitale organer samt spinalnerverne til de tilhørende organer. Du lærer en dybdegående bindevævsmassage og tekniker til at løsne bughinden og hele brystkassen, tyktarmen og hinderne omkring de øvrige indre organer. Alt sammen blide teknikker som giver dig mulighed for at løsne op for spændinger, som også handler om, hvor du gemmer dine følelser. Du lærer samtidig om, hvordan din krop er bedst muligt næret og ernæret via kost og kosttilskud. Det er et krav at du har deltaget på Spinal Release I. 
Pris 3000,- inkl. Frokost og snacks til pauserne

 

Organ Release II – D-tox, udrensning og afgiftning:

Kurset fører dig videre ind i organsystemet og vi går dybere ned i selve tarmene og løsner omkring hele tarmsystemet og ikke mindst omkring nyre, hele underlivet, lever og blæren. Du lærer om udrensningssystemet om hvordan du opbygger optimal afgiftning og udrensning gennem en sund og optimal krop og med hjælp fra naturlige kosttilskud. Dette kursus samler op omkring begge Organ Release kurser og der vil blive rig lejlighed til at gentage teknikker fra kursus I. Det er et krav at du har deltaget på Organ Release IPris 3000,- inkl. Frokost og snacks til pauserne

Mind Release: Bliv fri af dine mønstre

 

Dette kursus henvender sig til dig der gerne vil lære din egne mønstre at kende, men også lære hvordan du accepterer andres mønstre. Hvis du arbejder som terapeut eller behandler, kan dette kursus give dig redskaberne til at komme dine klienter nærmere og give dig selv større plads til at rumme og slippe dine egne domme og forestillinger overfor en klient. Det vil give klienten/mennesker du møder i dit liv, større mulighed for at udvikle sig. Det er vigtigt at du ved ankomst til Værkstedet IKKE præsenterer dig for de øvrige kursister!!!!!

 

 Pris 2000,- inkl. Frokost og snacks til pauserne

 Face Release and Liftning


Dette kursus er til dig som vil have en smule wellness ind i din hverdag. Med udgangspunkt i ansigtszoneterapi, triggerpointsmassage og ansigtsbehandling, lærer du at lave en behandling som aflaster spændte muskler og sener i ansigtet. Vrede, bekymringer og aldring sætter sine spor i ansigtet og du kan med denne behandling give din klient 10 års foryngelse i ansigtet. Alle produkter vi bruger er Økologiske og helt uden parabener.

 

Pris 2000,- inkl. Frokost/Aftensmad og snacks til pauserneSe alle kursusdatoerne på http://centerforkropsbevidsthed.dkDet er muligt at overnatte i Værkstedet for 50 kr. pr. nat som udskrives på separat regning, dog skal der være fremkommeligt for vores hus-alf en halv time før undervisningsstart hver morgen. De overnattende må bruge samtlige faciliteter, men er erstatningspligtige i tilfælde af at noget går itu.

Kurserne er udviklet for alle. Det kræver ingen specielle færdigheder at deltage. Er du i forvejen behandler, kan disse kurser udvide dine behandlingsteknikker og give dig større indblik i behandling af hele kroppen. Du vil efter kurserne modtage et bevis på din deltagelse.


Skriv en ny kommentar: (Klik her)

123hjemmeside.dk
Tegn tilbage: 160
OK Sender...

Rikke | Svar 16.04.2012 13:20

Hej Anette Ja det kan du godt, men kurset er tilegnet behandlere!!! Venligst Rikke

Anette jensen | Svar 14.04.2012 13:49

Hej
vil høre kan man tage Mind Release: Bliv fri af dine mønstre .. uden at have taget de andre kurser???
MVH Anette

Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

12.04 | 14:25

Hej Ole - Denne side bliver ikke opdateret og du skal melde dig til på www.centerforkropsbevidsthed.dk :)

Vi ses!

...
12.04 | 12:43

Hej Rikke
Jeg vil gerne tilmelde mig spinal release 2 i August +
Organ release 2 i oktober
Glæder mig til vi ses igen.
God sommer
Kh Ole

...
05.11 | 18:36

Kære Søs
Jeg er nok den der ligger tættest på Kbh. nemlig Albertslund. Bus 149 og 550 kører til døren. Ring evt. 61276541

...
05.11 | 18:33

Kan du anbefale en behandler i Kbh ,

...
Du kan lide denne side