Her kan du se hele foredragsrækken!

Stress - ikke bare et julefænomen!!!

D. 3. december 2012 kl. 19 – ca. 21.30,

afholdes et foredrag om stress i Værkstedet.

 

Som to behandlere der langsomt er kommet tættere ind på hinandens professionelle område, kan vi nu fortælle om, hvordan både den fysiske krop og psyken påvirkes af stress og om hvordan vi med hinandens indflydelse kan hjælpe vores patienter på rette kurs.

Lisbeth Hendil vil fortælle om sit arbejde som psykolog, hvor hun møder mange mennesker der er ramt at stress.

Hun vil med baggrund i sine erfaringer og bl.a. eksistentielle teorier fortælle, hvad stress gør ved mennesket psykisk, hvilke symptomer det giver og hvordan det kan forebygges. Hun vil også fortælle om det at være særligt sensitiv, da det kan spille ind på sårbarheden for stress. - Centrale elementer i oplægget vil være arbejds- og livsglæde som en modvægt mod stress.

 

Efter pausen vil Rikke Anderberg fortælle om, hvordan den fysiske krop er i stand til, at bevare hukommelsen af stress. Hvordan en anspændt krop kan være årsag til, at du falder tilbage i dine gamle stressede mønstre. Kroppens celler husker simpelthen, hvad du har lært den…. Hvordan kommer du ud af den nedadgående spiral og hvordan hjælper du kroppen tilbage til optimal tilstand igen??

Prisen er 150,- pr. person, som betales ved ankomst, dog er tilmelding nødvendig og kan ske på post@alt-i-huset.dk senest d. 25. november 2012

Vel mødt i Værkstedet, Valby Sidegade 1. 2630 Tåstrup

Foredrag om Candida

Har du en sød tand???


Candida er en stille og fredelig gærcelle som trives fint i symbiose med dine egne tarmflorabakterier i hele din fordøjelse..... MEN når du udsættes for eksempelvis stress, for mange søde sager og alkohol, vil svampen udvikle sig til en aggresiv svampetype......

Symptomerne er mange, som hovedpiner, PCO, neglesvamp, tyndt hår, fedme, sukkersyge, cancer, hullet tarm mm.....

Kom og hør foredraget d. 8. maj kl. 19.00 i Værkstedet - Tilmeld dig her på siden - på facebook: Center For Kropsbevidsthed eller Værkstedet - prisen er 150 kr.

Jeg byder på te og kaffe og måske lidt svampegodter 😲

Hvorfor udrensning!?

Hvorfor udrensning??

 

 

Et foredrag om kroppens trang til overlevelse og om, hvordan du optimerer dens muligheder!

 

 

 

Du er sikkert flere gange i dit liv, stødt på fænomenet ”udrensning” og har måske undret dig over, at nogle mennesker gjorde så meget ud af dét og hvorfor i det hele taget udrense?

 

Vores krop er en helt fantastisk opfindelse, som hver dag holder os i live, som bærer os rundt på kloden og som med hjernen hjælp, bevæger os rundt fra sted til sted. For at det kan lade sig gøre, skal der fyldes en mængde stoffer i den, som kan få alle synteser og synapser til at foregå smertefrit og gnidningsløst.

 

Men hvad sker der, når vi fylder de forkerte stoffer i os, hvad sker der når kroppen giver op???

 

Vi snakker om fordøjelsesproblemer som forstoppelse, mavesyre, mavesår, galdesten, irriteret tyktarm, mm. Men også om sukkersyge, infektioner og Candidasvamp.

 

Kom og få noget mere at vide om din krop og om hvordan du kan hjælpe den på vej – D. 13. september 2011 kl. 19.00 i Værkstedet, Valby Sidegade 1, 2630 Tåstrup

 

Da der ikke er plads til flere end 20 personer, bedes du tilmelde dig på e-mail: post@alt-i-huset.dk eller på sms: 61276541. Prisen er 150,- som du vil blive bedt om at indbetale ved tilmelding!

Jeg glæder mig til at se dig og dine nærmeste!

 

Venligst

 

Rikke Anderberg  

Skriv en ny kommentar: (Klik her)

123hjemmeside.dk
Tegn tilbage: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

12.04 | 14:25

Hej Ole - Denne side bliver ikke opdateret og du skal melde dig til på www.centerforkropsbevidsthed.dk :)

Vi ses!

...
12.04 | 12:43

Hej Rikke
Jeg vil gerne tilmelde mig spinal release 2 i August +
Organ release 2 i oktober
Glæder mig til vi ses igen.
God sommer
Kh Ole

...
05.11 | 18:36

Kære Søs
Jeg er nok den der ligger tættest på Kbh. nemlig Albertslund. Bus 149 og 550 kører til døren. Ring evt. 61276541

...
05.11 | 18:33

Kan du anbefale en behandler i Kbh ,

...
Du kan lide denne side